Även tystnaden har ett slut

Det är ingen klassiker, men jag har nyss läst Ingrid Betancourts bok ”Även tystnaden har ett slut” som handlar om hennes 6,5 år som fånge hos den Colombianska FARC-gerillan.
Det här är en bok jag verkligen kan rekommendera för dig som vill läsa verklighetsförankrade böcker! Den var såååå spännande!
Den enda kritiken jag kan ge den, är att den är enkelsidig berättelse. Med det menar jag att Ingrid ibland ger en bild av sina medfångar som jag antar att de personerna knappast skulle hålla med om. Den är väldigt rak och bekskriver det som sker med dessa fångar på ett sätt som blir väldigt utelämnnde. Jag hade personligen knappast valt att skriva så om någon annan, oavsett vad jag tyckte om personen ifråga eller hens beteende.

Men, i alla fall. Läs den!

Jag fortsätter som tidigare planerat med klassiker-läsning ända tills Biggie kommer. Vi får vä se hur många det blir!!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.