Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Även tystnaden har ett slut

Även tystnaden har ett slut

Det är ingen klassiker, men jag har nyss läst Ingrid Betancourts bok “Även tystnaden har ett slut” som handlar om hennes 6,5 år som fånge hos den Colombianska FARC-gerillan.
Det här är en bok jag verkligen kan rekommendera för dig som vill läsa verklighetsförankrade böcker! Den var såååå spännande!
Den enda kritiken jag kan ge den, är att den är enkelsidig berättelse. Med det menar jag att Ingrid ibland ger en bild av sina medfångar som jag antar att de personerna knappast skulle hålla med om. Den är väldigt rak och bekskriver det som sker med dessa fångar på ett sätt som blir väldigt utelämnnde. Jag hade personligen knappast valt att skriva så om någon annan, oavsett vad jag tyckte om personen ifråga eller hens beteende.

Men, i alla fall. Läs den!

Jag fortsätter som tidigare planerat med klassiker-läsning ända tills Biggie kommer. Vi får vä se hur många det blir!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *