Det blir en dag på stranden?

Söndag och härligt väder! Vi har i klassisk manér packat ihop massa mat, grill, böcker och badkläder och dragit oss ner till en brygga vid Årstaviken. Kanske inte hav, salt, klippor och sand. Men i alla fall sol, vind och vatten.

image

Den 22 juli har varit min förhandstippade Biggie-ankomst-dag.
Men idag är det sol och vi har förberett grillspett och massor av utflyktsmat och ska tillbringa dagen i Tanto.

Så: jag ångrar mig.
Vi tar det ikväll eller en mulen dag, okej?

 

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.