Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Idel falska alarm

Idel falska alarm

Igår kväll hade jag en sån där session med regelbunda, smärtsamma förvärkar igen. Vi låg i soffan och kollade på film, och ungefär var 10-7 minut fick jag en sammandragning+mensvärksliknande kramp. De stegrar sig i aldrig i intensitet, men ändå. Jag tänker ju att någon dag så kommer det starta igång ungefär så.
När filmen var slut och vi började göra oss i ordning för natten avtog förvärkarna. Tyyyyyypiskt!

Vi gick och la oss. Joseph somnade snabbt, som vanligt. Jag låg och läste en stund. Och sen tilltog kliandet.
Jag låg vaken i flera timmar och försökte att inte klia, men det var nästan omöjligt. Fotsulorna är värst. Men det kliar även på benen, ryggen, armarna, handflatorna och huvudet. Det är vansinnigt jobbigt!

Jag funderar på om jag ska ringa till barnmorskan och be om att få göra ett hepatostest. Men det är ett fasteprov. Och det är ju vedervärdigt det med, jag kan bara tänka mig att halsbrännan skulle gå bananas om jag inte åt.

Idag ska jag i alla fall ut till mamma och få dagen att gå.

kväll får vi se om jag orkar gå med och köra ett styrkepass på gymmet. Jag hoppas det!

1 kommentar till “Idel falska alarm”

  1. Stackars dig Mia. Som jag har förstått det så kan väl hepatos ge klåda på mer ställen än hela kroppen? Jag hade hepatos-light första graviditeten (inte diagnosticerat) men minns hur fruktansvärt illa det var i händerna nattetid. Och halsbrännan är ju hemsk. Omeprazol, tar du det? Så värt det. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *