Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Lockrop

Lockrop

Biggie.
När du kommer ut har du ett färdigt bebisanpassat hem. Du har en egen säng, bäddad med kudde och filt. Du har ett babynest om du hellre vill sova i ett sådant, i en korg på golvet, i spjälsängen eller mellan oss i vår stora säng.
Det finns ett färdig skötbord och vi har en badbalja och massor med nytvättade extra mjuka handdukar bara för dig. Vi har blöjor, tvättlappar, salvor och oljor för att ta hand om din nykläckta hud.
VI har en byrå full med kläder och en låda full med leksaker och mjukdjur som bara väntar på att du ska komma och ta dem i besittning! Det finns en nyservad vagn som även den står färdigt bäddad, redo för din första promenad vilken dag som helst!

Idag är hela hemmet också nystädat. Din pappa har dammtorkat och dammsugit. DIn mamma har skurat badrummet så att det glänser. Frysen är full med mat så att vi båda  ska slippa bry oss så mycket om såna världsliga ting när du anlänt.

DIn pappa är nyrakad och hans kinder är alldeles lena och mjuka. Din mamma har rakat benen och känner sig redo att visa dem och mer än så, för vilken undersköteska, barnmorska eller läkare som helst. Dessutom har hon dagen till ära gjort en hårinpackning OCH klippt tånaglarna, så hon är ett under av fräschör för att vara en höggravid kvinna.

Båda dina föräldrar har haft en bra dag i solen, vi har fått bada och äta glass. Vi är utvilade och harmoniska. Inom en timme eller så kommer vi också vara mätta och belåtna efter en god lödagsmiddag.

Ikväll kommer en bond-film på TV som vi gärna ser, men det gör inget om det blir till ackompanjanget av värk-frustningar. Ikväll är vi super-föräldrarna som står här redo för vad som helst, när som helst.

Vad sägs, låter det inte lockande?

Dessutom så är våra hjärtan till bredden överfyllda med kärlek till dig, vem du än vara må. Allt det här andra känns mindre viktigt, det du behöver är ju egentligen oss och oändligt mycket ömhet.

VI är beredda. Är du?

2 kommentarer till “Lockrop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *