Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tack alla!

Tack alla!

Med posten idag kom ett spännande paket. Det stod att det var till Wollmar Fernando. Helt enkelt Wollmars första paket. Nu har ju Biggie fått ett paket från farmor och Siya för någon månad sedan. Men aldrig har Wollmar fått post tidigare!

image
Vi öppnade med spänning och hittade två paket med tillhörande kort från vännen Gunilla…

image

… och inuti fanns en skallra till Wollmar och god choklad till föräldrarna. Mycket uppskattat!

image

Utöver det har Wollmar även fått sitt första par bjölbadbyxor. Denna fick han av syssling Stina och hennes föräldrar Christian och Elin. Byxorna är av grym svensk kvalitet från Lindberg där Elin jobbar som produktutvecklare och designer.

image

Förutom detta så har Wollmar så klart blivit överöst med fina saker av våra närmsta som hälsat på. Gossedjur och kläder som han kommer att ha fin fin nytta och glädje av.

image

Tack alla fina vänner och släkt som gratulerat oss till vår Wollmar via presenter, sms, mail, besök och på Facebook. Vi tycker så mycket om er och uppskattar så all kärlek som ni visar mot vår fina son och mot oss.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *