Rekommenderad produkt

Nu är inte jag den i världen som går i god för alla produkter som jag tycker är bra. Men det finns ett antal märken som jag tycker är synnerligen bra och produkter som varit så kallade ”life changers”. Detta är en sådan produkt.

image
Vi fick ”Don’t Have UGLY Children – Beauty Gum” i början av graviditeten. Mia har tuggat dem som en tok ända fram tills förra veckan. Och resultatet? Ja, det ser ni ju själva här nedan:

image

Nu har vi ett antal paket Beauty Gum kvar som vi gärna lämnar över till någon i början av sin graviditet, gärna innan vecka 9.

Comments (1)

Hahaha, tuggummit fungerade verkligen! Världens finaste är han ju 🙂

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.