Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Mannekäng för en dag?

Mannekäng för en dag?

På eftermiddagen idag var Mia, Wollmar och jag på en runda på Götgatan för att se om vi kunde hitta några nya byxor till mig. På vägen till en affär stannar en fotograf mig och säger att de tar kort för en hemsida som heter “Shave your style” där hårbeklädnad i alla dess former diskuteras recenseras. Han tycker att jag har ett fint skägg och undrar om han får ta kort på mig och publicera på deras site.

Jag säger att det ska nog gå bra och är grymt tacksam att jag klippte håret i förrgår och rakade mig under förmiddagen. En tanke går åt till om jag har någon utmärkande finne i ansiktet men jag avbryts av hans assistent som räcker mig ett papper som de vill att jag ska skriva under. “Kontraktet” verkar vara i sin ordning och avser att jag godkänner deras bruk av den bild som de tar av mig. Inga konstigheter. Jag skriver under och fyller i kontaktuppgifter och de säger att inom en månad kommer bilderna att att finnas på hemsidan.

De tog ett gäng kort och jag börjar tänka än en gång på eventuella blemor i ansiktet. Sedan var det klart och de tackade för sig. Vi gick vidare till affären (och ej, vi hittade aldrig några justa byxor) och de gick vidare till nästa skäggiga person.

Nu när vi kommit hem och jag funnit vägen till en spegel verkade det inte vara någon katastrof i alla fall. Meddelar när bilden kommit upp på sidan så får ni bedöma sjäva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *