Överraskning

image
Wollmar fick paket på posten idag! Från min bloggkompis* Johanna och hennes fina familj.

image
En supersöt body! Tusen tack!!

* Bloggkompis= Vi umgicks litegrann i tonåren, mest för att vi båda hade en gemensam vän. Jag tror inte vi har träffats på många, många år, men följer varandras bloggar flitigt. Jag pratar ofta om Johanna, vad hon skrivit eller gjort. Här om veckan frågade Joseph mig varför vi inte umgås på riktigt. Jag vet inte riktigt, faktiskt. Hon är cool.

Previous

Next

5 Comments

  • Oj så söt han är. Haha, du FÅR skratta åt mitt ”pyssliga” kort! Första gången jag gör något kreativt överhuvudtaget, gick inge bra haha. Men tanken som räknas 😉

  • O vad gulligt sagt. Det är ju Mia som är cool 😉 Vi skulle ju ta en fika den här sommaren sa vi ju. Förstår om du inte e tipptopp just nu men säg till när du orkar/vill och om du har nåt förslag på nåt trevligt barnvänligt ställe på Söder. Jag är på! (behöver dock en spark i ändan) Du hjälpte mig med matteläxan förut och jag klarade faktiskt provet tack vare dig. Och så var du världens bästa cellgruppsledare! OCH döpte mig -stolt-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *