Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Frukostmys

Frukostmys

image

Wollmar och jag äter frukost och småpratar och myser.
Idag får vi finbesök i form av vänner från Göteborg, Carro och Oscar. De ska vara med mig och Wollmar idag, och ikväll joinar Joseph och Simon och Jenny för lite middag!

Igår lyckades jag både göra en stor ostpaj, marinera kött och handla lite. Jag var så himla stolt över mig själv.
Handlingen var ett kapitel för sig eftersom jag inte får lyfta eller bära mer en motsvarande Wollmars vikt. Jag fick plocka ner typ en vara i taget och lägga under vagnen, och göra samma procedur fast upp när jag kom till kassan. Och väl hemma fick jag göra om samma sak, fram och tillbaks till hallen. Men det gick!

Jag har mycket roligt att se fram emot nu; dagens roliga besök, finbesök av familjen Viklund imorgon och på lördag är det midnattsloppet. Jag och Wollmar ska agera hejaklack när Joseph springer.

4 kommentarer till “Frukostmys”

  1. Hej Mia. Det är nog ingen idé att vi träffas imorn, jag är så förkyld. Sista jag vill är att smitta ner en nyfödd bebis. Men det kommer ju fler tillfällen, vi får se till att bestämma något inom en snar framtid så att det faktiskt blir av. kram

  2. Du, jag, Angela (som du känner), Wollmar och c-uppsatsen kanske kan träffas nån dag 🙂 Alltid bra o få lite uppsatstips från en expert 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *