En välsignelse

image

Pastorn i vår församling sms:ade igår och frågade om vi kunde mötas upp, hon hade en sak hon ville lämna. Vi möttes upp på Mariatorget och hon lämnade över en solros och två små hjärtan.

– Solrosen ska säga till dig att du är den bästa mamman Wollmar kan få, att du duger. Ett hjärta är till dig och ett är till Joseph. Dagar när allt är jobbigt och tungt och ni inte orkar be eller ens prata med varandra, då kan ni ha hjärtat i fickan och krama det i handen. Så får hjärtat vara din bön istället.

Och så fick jag en stor, varm kram och så skildes vi åt.

Jag säger det och jag säger det igen. Vi är omgivna av så otroligt snälla och generösa människor. Jag vet faktiskt inte ens om hon vet riktigt vad vi gått igenom det senaste, men det betydde så otroligt mycket. Och det finns ju onekligen stunder när man inte kan sätta ord på sina böner, tankar eller rädslor, vare sig till Gud eller någon annan människa.

Men då har jag nu ett litet vitt hjärta att krama i handen. No words are needed.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *