Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Världens bästa

Världens bästa

Dagar när jag är ledsen och nere glömmer jag ibland bort att det bästa botemedlet som finns är: vänner! Det är så lätt att dra sig undan och vilja vara själv med allt det bråkiga inom mig.

Igår hade jag en sån där dag som är som att lämna in själen på SPA – en heldag med goda vänner!

Carro och Oscar hängde med mig och Wollmar hela dagen. VI gick på den där loppisen (jag hittade alla mina favoritbilderböcker från när jag var liten!), åt en solig lunch på Häktets innergård, tog en promenad runt Tantolunden, satt här hemma och pratade, fikade och fixade slutligen middag till hela gänget på kvällen. Simon och Jenny joinade efter jobbet. Middagen blev inte någon flera timmars långsittning, eftersom Wollmar och jag var heeeelt out of it vid det laget. De fina vännerna diskade då upp och ordnade till och gick igen vid niotiden.

Jag är så glad, så glad idag. Vad som än händer har vi verkligen så många underbara människor runt omkring oss, som visar kärlek och ställer upp. Dessutom finns det också nu en ny dimension av vänskapen: Så rörd och glad jag blir när ens vänner tycker om Wollmar!

De här presenterna fick vi av Carro och Oscar: Små virkade “converse” till Wollmar och ett fotvårds-kit till mig. Når man sina fötter ska det firas!

Idag mår jag så himla bra, jag känner mig upplyft och stärkt. Det hela förstärks också av att världens snällaste bebis haft en exemplarisk natt och att vi både kunde gå upp nu vid halv nio!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *