Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Mysfredag

Mysfredag

Christine, Viktor och deras (numera jättestora 7 månaders-) David hälsade på oss igår. De kom, ställde sig och lagade mat, pratade, kramades och middagsmyste med oss. Viktor gjorde en god och krämig pasta med kyckling och svamp och Christine hade bakat en fantastisk dessert.
Det blev massor av prat om bebisar, deras utveckling, amning, förlossning och lite tårar. Wollmar fick en söt liten linnebody och jag fick – från en erfaren mamma till en rookie – de bästa amningsinläggen enligt beprövad erfarenhet.

David är en fantastisk liten kille, rörlig och vaken och nyfiken. Det är så sjukt att tänka sig att även Wollmar kommer bli en sån stor grabb!!

image

Det var en god kväll, med goda vänner. Nu blir det kanske lite samma tema på många av blogginläggen – men det är fantastiskt välgörande! Tack för det, Viklunds!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *