This little piggy

Idag fyller Wollmar tre veckor.
Tre veckor är en hel evighet – om man tänker på graviditetens vecka 37, 38, 39.
Tre veckor med Wollmar går i ett nafs.

image
Vi har varit på besök på BVC idag för första gången. Vår snälla sköterska mätte och vägde Wollmar. Nu väger han redan 4730 gram och är 54,5 cm lång. Huvudomfånget är nu 36.
Stor kille!

Under graviditeten, medan kilona bara lades till och plussades på, funderade jag ganska ofta på vad som egentligen vägde vad och hur mycket av viktuppgången som var i ”onödan” så att säga. Jag passade på att väga mig själv när vi var på BVC, och nu är det exakt 2 kilo kvar till min startvikt. Det har ju gått sjukt fort nedåt, så jag antar väl att det mesta av vikten var rena graviditetskilon. Jag läste någonstans att man ska försöka att komma ner till ursprungsvikten ungefär ett år efter graviditeten, så ja, man får väl säga att det gått väldigt snabbt och smidigt för min del. De där två extrakilona får jag nog leva med, jag antar att brösten numera väger en hel del mer än tidigare.

I alla fall. Wollmars treveckorsdag och min viktnedgång firades med ett HM-besök. Nya, amningsvänliga toppar inhandlades. Luftiga och med knappar fram, det är det nya nu…

image

image

Comments (3)

Snygging där! Du ser då icke ut som en nyförlöst en 🙂

Sjukt snygg mamma! Och sjukt konstigt men väldigt kul att kalla dig mamma 🙂

FinWollmar i lilla linnebodyn, va mysigt att se! Och jag vet, det är Natusan och inget annat som gäller:-)

Va fin DU är Mia!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.