Hemmastickat

Igår fick vi besök av Anna från vår hemgrupp. Hon hade stickat en jättefin liten mössa till Wollmar.

image

Visst var den fin? Den tackar vi så mycket för! Ett tillägg i ämnet presenter: Vi har, som ni sett här på bloggen, fått massor med fina presenter av vänner och familj. Hur som helst vill inte att någon ska känna att de är tvungna att köpa något till Wollmar när ni kommer och hälsar på. Vi vill mest bara träffa er och låta er träffa lillen. Vi kan försäkra att han har allt han behöver! 🙂

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.