Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Fredag

Fredag

Idag har varit en konstig dag. Jag har haft mycket mer ont än vad jag haft på länge och jag har varit sjukt trött. Jag somnade tillsammans med Wollmar vid en amning, och ingen av oss vaknade förrän flera timmar senare (och då var det dags igen…).
Men det är väl så medan det läker, att det går lite upp och ner. Hoppas jag, det får katten inte börja vara någon infektion eller annan skit. Barnmorskan tog ju bort en del stygn och grejer igår, det kan kanske vara efter det också som det gör mer ont. De säger att trådarna de syr med är såna som ska försvinna av sig själva. Bah! säger jag. De som påstår det har inte behövt gå omkring med massor av lösa, utstickande ändar av fiskelina i underlivet. Bara det är sjukt irriterande och gör ont!!

Idag har vi varit en sväng i kyrkan och lämnar grejer till helgens loppis. Vår kyrka har en gatufestival i helgen med massor av konserter, loppis, aktiviteter för barn och mycket mer. Vi får se hur mycket vi kommer hinna/orka vara där. Joseph ska ju springa Bellmanstafetten imorgon också och jag tänkte gå förbi en 70%ig utförsäljning av märkesbarnkläder (någon som vill följa med?).

Ikväll får vi besök av lilla Doris och hennes föräldrar. Mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *