Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Klädbekymmer emellan årstiderna

Klädbekymmer emellan årstiderna

Vår lilla Wollmar är varm av sig. Farmor brukar bekymrat fråga om vi aldrig har några kläder på honom, eftersom han oftast bara haft blöja och filt på sig när vi Skypar med dem. När vi går ut blir det något av ett problem som vi som nybörjarföräldrar har lite svårt att lösa. Grejen är ju att det är väldigt varmt och skyddat inne i vagnen. Därför kan man inte ha hur mycket kläder som helst på honom. Men om han börjar gråta, då vill man ju ta upp honom. Och är man då utomhus, då är det ju alldeles galet att ta upp sin lilla bebis endast iklädd body. Och det är lite opraktiskt att börja kränga på en gråtande bebis långbyxor och tröja i samma stund som man vill ta upp den. Och det känns som att vi är dåliga föräldrar som hjälpligt försöker täcka vår för dåligt klädda bebis med en filt, medan han gråter och fäktar med armarna. 

Hur gör man egentligen? Är man ute och går en timme eller så, så kan man ju inte gärna låta bebisen ligga och ångkoka inne i vagnen bara för att man eventuellt kommer behöva ta upp honom?

Tips mottages tacksamt!

Jag mår lite bättre nu på kvällen och kände för att få en nypa frisk luft. Jag och Wollmar följde därför med Joseph till gymmet när han skulle träna. Jag passade på att prata med dem i receptionen om att pausa mitt årskort eftersom jag inte får träna förrän tidigast i november. Just den biten har jag hunnit smälta, men det kändes i alla fall lite trist. Vi presenterade också Wollmar för vår favvo-instruktör och berättade för henne om spinningens och den allmänna träningens goda effekter som visade sig under vår förlossning. Hoppas att det på något sätt kan inspirera fler att träna under graviditeten!

1 kommentar till “Klädbekymmer emellan årstiderna”

  1. Det får bekymret hade jag med till noomie, min mellersta. Genomsvett jämt. Jag köpte en tunn vindoverall till henne. Och under till bara tunna bomullskläder. I vagnen hade jag bara en filt över på hösten och vintertid ett täcke. Overallen hade hon på vintern med. Med en vindoverall kan du ta upp honom och endå skydda mot kylan. Perfekt i barnselen. Man får tänka lite va man själv hade velat ha på sig. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *