Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Madicken

Madicken

Idag är jag sjuk. Jag fick otroligt ont i halsen igår kväll och idag när jag vaknade kunde jag inte prata och orkade inte gå upp. Vita prickar i halsen och ont i huvudet och otroligt trött. Jag har inte kunnat kolla om jag har feber, eftersom vi bara har en sån där rump-termometer och jag vägrar sticka in något där, med tanke på stygn och smärta och allt.
Som tur var är ju Joseph hemma den här veckan med. Han fixar och donar med allt, leker och myser med Wollmar och väcker mig när han behöver amma. Tack Gud att vi är två!

Jag vaknade till vid 14-tiden ungefär, fick i mig en alvedon och lite lunch och mår nu en aning bättre.

Jag fick Madicken-feeling när posten kom, och med den ett paket!

Paketet kom från Hanna och Joakim och deras två söner och innehöll halksockor till Wollmar när han blir lite större  och choklad till oss.
Tack tack tack!

image

Nu har jag precis orkat med en dusch, och eftermiddagsplanen är mys och vila med gosebebisen.

1 kommentar till “Madicken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *