Bra!

Jag är så himla nöjd med vår dag!

Små detaljer som gör det:
Lyckad flaskmatning; check.
Hann både sminka mig och fixa håret innan vi gick till SÖS och kuratorssamtalet; check.
Joseph har bakat hönökakor; check.
Jag har gjort i klart (i princip) en fotobok om Wollmars första månad; check (vi har ett erbjudande om att få en gratis, men det går ut på fredag).
Jag har läst klart en bok; check

Mest av allt mår jag bra efter kuratorssamtalet. Idag var ju mest av en anamnestagning, vi fick berätta förloppet och våra tankar. Nästa gång ska vi prata åtgärder och hanteringssätt. Bra grej, ser fram emot det!

Wollmar har haft en riktigt bra dag också, vår lilla mysgrabb. När vi var hos kuratorn sov han snällt hela tiden, så praktiskt.

Dagens lilla jobbiga: Någon mild grad av mjölkstockning. Rött, svullet och stenhårt bröst som inte vill tömmas hur mycket Wollmar än ammar och hur mycket jag än försöker handmjölka det. Vi måste verkligen få tummen ur och köpa en bröstpump! Jag råkade somna på mage i natt, och bröstet måste ha kommit i kläm. Jag vaknade till och hade så sjukt ont och det har inte blivit jättemycket bättre under dagen. Hoppas det ger sig snart!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *