Alla fula ord jag kan komma på

Jag tänker alla fula ord jag kan. Igår upptäckte vi att ett eller flera stygn gått upp rejält, det ser numera ut som att jag har ett tredje hål i underlivet. Jag har ju haft ganska mycket mer ont i ungefär en vecka, och det har blött mer färskt blod än tidigare. Nu hittade vi alltså orsaken. Jag OOOOOOOOOOOOOOORKAR inte. Akuttid till läkaren idag, ”förhoppningsvis” kan de sy igen hålet. Jag kan ju inte leva med ett hål där (även om det läker så att det inte är köttigt och blöder så är det ju grymt ohygieniskt), men samtidigt är jag inte sugen på nya, färska smärtor efter nya stygn. F*ck!!! Wollmar fyller en månad idag. Blandningen mellan jordens största lycka och kroppsliga besvär goes on and on. Jaja. Jo, men att springa till SÖS på olika ärenden är ju också något man kan göra varje dag. Skit också. Och jag som mådde så bra igår!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.