Åter till kneget

Jag säger bara en sak: ÅNGEST!!! Helt sjuk vilken söndagsångest jag har. Fattar inte folk att man inte kan jobba när man har världens finaste Wollmar hemma?!? Hur kan man bygga ett system kring att man måste lämna sitt barn hemma under HELA dagarna bara för jobbets skull?

Ne, det här var inte roligt. Pappadagarna är slut jag går imorgon åter i tjänst. Känslan påminner lite om när man skulle tillbaka till det där tillfälliga jobbet, som man inte trivdes med så mycket, precis efter en underbar 6 veckors semester på någon tropisk plats. Ni känner säkert igen er. Men grejen är ju att jag tycker OM mitt jobb och trivs där i vanliga fall. Det är bara det att allt runt om kring har liksom gått ner ett snäpp i jämförelse med min underbara lilla son!

ÄHHH! S@#t också! Tur att jag bara ska jobba en vecka till och sedan har semester igen. Fatta vad tacksam man är för sin planering!

Men jag antar att man kommer in i lunket så småningom. Men jag vill bara ha sagt att jag är INTE nöjd med detta!!!

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.