Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Snorisen

Snorisen

Wollmars förkylning är ihärdig. Han själv med, han är tapper och verkar må bra fast han är väldigt snorig. Han både äter och sover bra och är inte gnälligare än vanligt. Men.
När man byter bajsblöjor är ungefär hälften av bajset snor. Stackaren, så mycket snor och slem han måste svälja!

Vi ska åka till svärföräldrarna/farföräldrarna i helgen. Det är JÄTTEJÄTTESVÅRT att packa åt Wollmar, faktiskt. Det är ju knappt att vi har någon koll på vad som går åt ens en normal vecka hemma i klädväg, och nu ska vi lyckas få med oss lämplig mängd till honom för en vecka borta. Visst, vi kan ju tvätta när vi är där. Men ändå. För att inte tala om alla små prylar och assecoarer – vad klarar man sig utan och vad måste man ta med? Bärsjalen? Bröstpumpen? Salvan mot röd stjärt?

Imorgon ska vi till BVC igen. Den här gången har vi lite frågor faktiskt. Hormonprickarna, har inte de hållit i sig lite väl länge nu? Och naveln, den ser väldigt röd ut, men den verkar inte inflammerad?

Det är tur att de finns, BVC.

1 kommentar till “Snorisen”

  1. Jag har förmåga att packa för mkt men ni kommer ju ha tillgång till tvättmaskin om kläderna tryter 🙂 hoppas ni får en härlig vecka på Öckerö. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *