Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Jordbävringar och andra fredagsäventyr

Jordbävringar och andra fredagsäventyr

Igår hade jag föräldraledighetens hittils mest upptagna dag. Upptagen är väl kanske fel ord, eftersom allt jag gör liksom är självvalt.

Men jag hade en späckad dag.

Först tog vi en promenad, sedan packade jag för Öckerö-resan. På förmiddagen kom min kusin och hennes lilla Julius på kaffe. Strax efter det hastade jag iväg till SÖS för sjukgymnastbesöket. Efter det stack jag iväg till Östertälje och gick hem och mellanlandade hos systerns familj. Wollmar fick träffa kusinerna och hälsa på ALLA deras mjukisdjur, inklusive “jordbävringarna”. Treårstvillingarna hade varsitt marsvinsmjuksidjur som de uppenbarligen trodde att var bävrar, och den allra värsta sorten – jordbävringar! När deras mamma fick höra vad de kallades djuren så utbrast hon: AHA, är det därför de förstör så mycket!

Det var lustigt, för det såg verkligen ut som att Wollmar förstod att kusinerna var en lite roligare sorts människor.
Dom var dessutom så väldigt väldigt intresserade av när jag ammade. Men hur kommer det ny mjölk när han har druckit upp allt? och Men vem dricker från det andra bröstet då? Haha, ja de är ju tvillingar, så där fanns det ju en bebis till varje bröst.

Efter någon timme hos dem mötte jag upp Joseph och vi gick hem till en av hans kollegor. Där var det bebisparty! Yterligare två små bebisar som fötts under sommaren, barn till två av Josephs kollegor. Vi träffade ytterligare några andra kollegor till Joseph, men helt klart så stod bebisarna i centrum.

Vi kom hem lite för sent för vårt eget bästa, fick packa och fixa det sista och sen försöka sova några timmar.

Nu ska vi strax iväg till centralen och tåget som ska ta oss till Göteborg och Wollmars första möte med farföräldrarna och släkten där! 

1 kommentar till “Jordbävringar och andra fredagsäventyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *