Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » SEMESTER! igen igen

SEMESTER! igen igen

  • av

Så har vi kommit till min tredje och sista ledighet för den här gången. Jobbat en vecka som var grymt intensiv. Dessutom sjuk jobbig att vara utan min lilla gubbesnutt. Nu blir det i alla fall en veckas ledighet och då bär det iväg till the moderland Öckerö.
Med oss på resan har vi även Wollmars nyaste present, en spöket Laban babyfilt som han fick från mina underbara kollegor och vänner Markus och Roya igår. Som ni ser så har grabben redan hunnit att bekanta sig med sin gåva.
Vi är även grymt nöjda med att barnvagnens liggdel passar perfekt i Wollmars stol på tåget.

image

Hur som helst alla läsare på västkusten är det inte långt kvar innan ni får träffa lilla Wollmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *