Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Jag har själv vägrat att kolla med spegel hur det ser ut där nere, har inte mått tillräckligt bra för det.
Idag kände jag mig stark och tog en liten koll.

Oh my.

Vad jag kan se är det ytterligare stygn som gått upp nu, dessutom.

Fy så gräsligt.

På ett sätt ska jag väl vara tacksam. Det är ju ingen skada som jag behöver visa för folk. Men ändå, jag kan tycka att det är väsentligt att se okej ut även där.

Jag orkade ändå med det idag, känner jag. Jag bryter inte ihop eller så. Men fy katten vad ledsen jag blir, i alla fall. Och trött.

Det hela känns lite som en mardröm som aldrig ger med sig.

4 kommentarer till “Men ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!”

  1. Kan jag trösta dig med att säga att jag som bara blev lite klippt, också ser helt annorlunda och inte alls trevlig ut där nere? Jag tror att det kan ta ett bra tag att komma tillbaka till normalt utseende down under även fast allt gick fint.
    Jag var på koll idag och var säker på att dom skulle säga att det läkt konstigt eller så eftersom jag sett hur det ser ut men dom försäkrade att det såg jättefint ut. Jag håller inte direkt med..

    Ge dig själv tid att läka, du kommer bli återställd!

    1. Okej, lite “skönt” att höra, även om jag såklart unnar dig och alla andra att få vara fina ;-). Jag tycker det ser ut som självaste kriget där nere, men jag får väl se vad de säger. Typiskt om de skulle tycka att det såg fint ut…

  2. Mia, önskar att jag kunde göra nåt för dig! Men jag hoppas och håller alla tummar i alla fall att du kommer att få känna dig fin och normal igen. Med lite mer tid och en ny operation så ska du se att det blir bra!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *