Lunchdejt

Vi hade en sån trevlig lunch!
En salig blandning av människor också, fast det visade sig som vanligt att världen är mindre än man tror. Det visade sig att kusinen gått i samma klass som ena kompisens storasyster. Och att en annan kompis bror var ihop med en tjej som gått i samma lågstadieskola som kompisen med storasystern… Gemensamma nämnare där man minst anar det!

Fyra bebisar och 6 vuxna var vi. Wollmar var minst och åttamånadersDavid störst, av bebisarna såklart.  Däremellan var lilla Felicia och lille Julius.

Det var supermysigt! Funkade precis som tänkt som humörshöjare! Det här kommer jag vilja göra om.

Comments (1)

Jag och David är på!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.