Lyxfredag

image

Dagens lunch går inte av för hackor! Okej, ingen riktig mat, men jag kan lova att det energimässigt räcker och blir över…
Stekt ägg-macka, frukt, vatten, kaffe och chokladbakelse.

Nyss var fina Johanna här och lämnade en babysitter och ett gäng kläder som hennes son vuxit ur. Superfina saker, tack så hemskt mycket!!
Vi har redan en babysitter, men Johannas går att fälla ihop och har handtag -perfekt när Wollmar ska få göra gymdebut med mig om några veckor!

Imorse var vi på bärsjals-promenad. Jag har faktiskt övergått till det nu, att ta mina dagliga promenader med Wollmar i bärsjal istället för i vagnen. Det känns mysigare för Wollmar och mer ergonomiskt för mig. Dessutom kan jag gå lite raskare och med medrörelser med armarna när jag inte har vagnen att skjuta framför mig. Wollmar älskar det, det är ju egentligen det stora skälet också. Dessutom smälter jag fullständigt när han tittar upp på mig med sina varma, blå ögon och ler medan han lutar huvudet mot mitt bröst. Underbara, underbara lilla person!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *