Lördagskväll

image

Maten är uppäten, sonen är lagd. Nu är det Dixit som gäller!

There is no Biggie

Kommer ni ihåg att tågbiljetterna vi köpte till Öckerö-resan behövde köpas med namn på biljetten? Och att det var innan Biggie blev Wollmar, så att det helt enkelt fick stå ”Biggie Fernando” på tågbiljetten? När vi åkte hem från Göteborg tittade konduktören på biljetten, och försökte så gott det gick att kommentera neutralt: – eeeh, det förnamnet har jag aldrig hört förut… Hahaha. Vi båda fick brått att förklara att vårt barn faktiskt inte hette Biggie. (och nästa ska inte heller heta Tupac…) Men. Faktiskt är inte Wollmar så mycket bättre, det är väldigt få som uppfattar det namnet också. Visste ni att det är totalt 8 personer som har Wollmar som tilltalsnamn i Sverige? Det är fler som heter det såklart, men just som tilltalsnamn är det väldigt ovanligt.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.