Lördagskväll

image

Maten är uppäten, sonen är lagd. Nu är det Dixit som gäller!

There is no Biggie

Kommer ni ihåg att tågbiljetterna vi köpte till Öckerö-resan behövde köpas med namn på biljetten? Och att det var innan Biggie blev Wollmar, så att det helt enkelt fick stå ”Biggie Fernando” på tågbiljetten? När vi åkte hem från Göteborg tittade konduktören på biljetten, och försökte så gott det gick att kommentera neutralt: – eeeh, det förnamnet har jag aldrig hört förut… Hahaha. Vi båda fick brått att förklara att vårt barn faktiskt inte hette Biggie. (och nästa ska inte heller heta Tupac…) Men. Faktiskt är inte Wollmar så mycket bättre, det är väldigt få som uppfattar det namnet också. Visste ni att det är totalt 8 personer som har Wollmar som tilltalsnamn i Sverige? Det är fler som heter det såklart, men just som tilltalsnamn är det väldigt ovanligt.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *