hejochhå

Amningskroppen har inneburit lite förändringar för mig. Dock ännu inget håravfall i sikte. Snarare tvärt om. Håret under armarna har typ slutat växa. Det är en ganska trevlig sak.

Jag fattar också varför de inte ville göra omoperation av de stygn som släppt nu medan jag ammar – kroppen läker fruktansvärt dåligt har jag märkt. Jag fick en papercut i onsdags, det var ett öppet sår i flera dagar efteråt

På magen har jag fortarande hängig överflödig hud, jag undrar när den kommer försvinna. Någonsin? Jag hoppas det. Magen gör att tajta kläder inte känns så där superläckra på. Och brösten gör att jag inte kommer i ganska många av mina toppar och klänningar, trots att jag annars är nere i min normala storlek.

Annars känner jag att jag börjar komma tillbaks till normala gängor efter graviditeten i alla fall. Skönt!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *