Bite the dust

Wollmars nyaste färdighet är att hitta och suga på sina händer. Han kan ligga i en halvtimme i streck och förtjust försöka få in hela knytnäven i munnen. Han gnager på knogarna och suger på fingrarna och smackar ljudligt.

Jag antar att det är en del av utvecklingen. Vi märkte för några veckor sedan att han började hålla på mycket mer med munnen, att smacka och föra in och ut tungan och liksom känna sig för vad munnen egentligen är för något.

Nu har upptäckandet kommit till händerna. Gissningsvis är väl nästa steg att börja greppa andra saker och föra in dem i munnen.

Det är spännande, allt som händer. Och han växer så fort! På söndag fyller Wollmar två månader. Sjukt ju!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *