Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Förberedelse och dagens Wollmar

Förberedelse och dagens Wollmar

image
Den här glada lilla skrutten sitter och håller mig sällskap när jag lagar mat för tillfället. Hans frisyr är galnare än galnast, undrar vad det ska bli av den.
Jag hoppas att han ska vara på det här humöret när vi är på gymmet sen!

På måndag tänker jag och Wollmar alltså göra gym-debut! Även om det kanske bara blir lite försiktig cykling på motionscykel så är det en viktig grej för mig. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna sitta på en cykelsadel, vi får se. Annars får jag väl bli en sådan där person som jag alltid föraktat lite, som går till gymmet för att på löpbandet. Gå kan man ju göra ute! Jag brukar tycka att man inte ska ta upp löpbandstid med att bara gå…Men någonstans måste jag ju liksom börja, och springa tror jag inte jag skulle klara av.

I alla fall. Jag har köpt nya träningskläder! Jag tror faktiskt inte att jag skulle komma i mina vanliga tajts och linnen. Men jag hittade en snygg ny outfit ganska billigt på H&M som funkade bra med min nya kroppsform. Tycker att det ser ganska okej ut i profil. Men jag känner mig fortfarande bred och midjan är inte vad den varit. (Av helt ytliga och fåniga skäl får ni alltså inte se nya outfiten rakt framifrån…)

Så nu har jag en babysitter till Wollmar, en ny outfit till mig. Det som saknas är ett lås till barnvagnen så att man vågar lämna den i barnvagnsrummet på gymmet. Jag hoppas så att det ska funka att ta med honom till gymmet och ingen ska bli störd. Jag vill ogärna förstöra någon annans heliga träningsstund, om han blir störig får vi såklart gå därifrån.

image

2 kommentarer till “Förberedelse och dagens Wollmar”

  1. Jag som har sett dig framifrån live vet att du är jättefin nu också! Och tänk på allt din kropp har klarat av och var stolt över den! 🙂

  2. Hej!

    Spännande med gympremiär för Wollmar. I veckan såg jag en nybliven mamma på gymmet, hon hade med sitt sovande barn i barnvagn. Gick jättebra, då tänkte jag på dig..

    Angående cyklingen. Det finns ju “gel-sadelöverdrag” att köpa på tex Biltema. Clasolson kan säkert också ha. Kanske kan vara något att “mjukstarta” med om sadeln känns obekväm?

    Tack för att du delar med dig av både med- och motgångar på bloggen.

    Du är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *