Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » … och på det sjätte smäller det!

… och på det sjätte smäller det!

Bajs-o-strofen kom naturligtvis på mitt jobb.
Jag anade det, så jag hade hämtat en landstingshandduk och bett folk ha den under honom när de hade honom i famnen. När jag fick tillbaks honom efter en stund hos fyra, fem olika kollegor så brakade det lös. Som tur var när han var i min famn.

När vi väl han bort till personalomklädningsrummet där jag tänkte byta på honom så var hans kläder och hela handduken bajsiga. Jag hade virat in honom i handduken innan jag la honom i vagnen och körde bort. TUR DET, annars hade det varit bajs exakt överallt vid det här laget.

Jag fick göra av med ALLA tvättservetterjag hade i skötväskan, och då använde jag ganska mycket av vanligt papper också. Och landstingshandduken (tur att den skickas till tvätteriet som har koll på det där med hygienrutiner, det är ingen kollega som behöver ta hand om den nu…) fick användas till att torka torrt sedan också.

Ojojoj. Ja, darlingWollmar, att inte bajsa på fem dagar känns som en överdrift.

Efter bajsandet har han varit väldigt, väldigt hungrig. Kan tänka det när magen varit alldeles full…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *