Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Framsteg

Framsteg

image

Vi har ärvt ett babygym och har haft det sedan Wollmar föddes. Han har fått provligga där då och då, men det har inte varit någon större succé. Han tycker ju väldigt mycket om att titta på saker annars, men just babygymmet föll honom inte riktigt i smaken.

Förrän nu. Jag märkte att han var på lekhumör och la honom där. Och vips, så funkade det alldeles utmärkt! Jag tror att han faktiskt fattar att djuren skramlar och sätts i rörelse när han fäktar mot dem. Han har ju inte motoriken så att han medvetet kan slå på dem riktigt, men han är superfascinerad av att de rör sig när han rört dem. Coolt!

Han har legat där längre än någonsin och ger ifrån sig små förtjusta små ljud.

Underbart! Det finns inget härligare än en glad bebis!

image

1 kommentar till “Framsteg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *