Room styling

Nu i torsdag fick Mia en tanke om att hon skulle vilja ha en matta i Wollmars rum (efter att ha sprungit in under en markis till en mattaffär p.g.a. att det regnade). När hon tittade in i skyltfönstret och funderade vilken sorts matta som skulle passa blev svaret en trasmatta. Varför detta tro? Jo:

  1. Med rätt mönster är det riktigt snyggt
  2. Vi ville inte ha en matta med vägar eller dylikt,
  3. Det är riktigt lätt att tvätta

När denna tanke slog henne var inte mattaffären aktuell längre. Min mormor har gjort trasmattor sedan urminnes tider och mattan i vårt kök är just en av hennes. När mina föräldrar hörde av sig den kvällen och undrade om de kunde komma upp över helgen så tog vi tillfället att kolla om de kunde få med sig en matta till Wollmars rum.
Mamma (aka. farmor) tog kort på ett gäng mattor hemma hos min mormor (aka. gammel mormor Britt-Marie) och messade oss. Vi valde och nästa dag var den på plats. Sjuk va smidigt det kan vara va?

image

En matta gjord av trasor från gamla jeans. Denimmatta?

I måndags sprang Mia in i en lampbutik p.g.a. att det regnade (ser vi ett mönster?). I lampbutiken såg hon en lampa som bara skrek Wollmars rum om sig. Så idag gick vi en tur med mina föräldrar och köpte den. Hur ser lampan ut? Det får ni se själva på bilden nedan.

image

Flyyyygplanslampa!

image

Nu saknas det bara någon möbel för Wollmars befintliga och kommande leksaker och böcker. Sedan är det redo för  Wollmar att flytta in när han är gammal nog. Så det är ingen bådska.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *