Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vacker promenad och dagens visdom

Vacker promenad och dagens visdom

image

Så här mysigt hade vi det på morgonpromenaden idag. Vi gick längs södermälarstrand, så himla fint.

Och ja. Jag har sjuk träningsvärk sen igår.

Jag bjuder på ett tänkvärt citat som jag fick mig till livs på babygudstjänsten igår:

Lär oss att säga nej med en smak av ja, och aldrig säga ja med ett smak av nej.

Hörrni, på tal om det: Är det någon av er vänner, eller okända bloggläsare för den delen, som vill hänga på och träna vid utomhusgymmet vid Eriksdalsbadet någon gång, så säg till! Jag behöver sällskap och kan erbjuda mina sjukgymnastkunskaper för att hjälpa, instruera och anpassa träningen. Säg till i så fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *