Lanka te och kryddimport

image

En av mina Söder-favoriter är den lilla kryddbutiken på Ringvägen. Vi hittade först dit när vi var på jakt efter just sri lankesiskt te och lankesiska kryddor. Men butiken är oerhört välsorterad och har typ alla kryddor, billigt och av bra kvalitet.

Idag var jag där och spenderade 51 kronor, 50 gram senapsfrö och spiskummin för 12 respektive 14 kronor vardera, samt 25 kronor för 100 gram paprikapulver.
Det är ju ingenting jämfört med vad kryddor kostar på ICA, och då måste man ofta dessutom betala för en glasburk. Glasburkarna från ICA går ju att fylla på igen och igen när man väl köpt dem. Kryddorna köper man alltså bäst på Lanka te.

Bara ett tips för er som någon gång rör er i området runt Skanstull.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *