Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Mysdag

Mysdag

Idag har vi alltså varit och höstmyst med min familj hos systern i Östertälje. Det bjöds på en underbar fisk- och musselsoppa, minipizzor med parmesan, valnötter, honung och fikon. Våra bröd och trattkantarellsröra passade finfint till! Wollmar tyckte nog att hela tillställningn var lite väl rörig, med 5 livliga grabbar i åldrarna 3-6. Han åt massor, sov massor och kräktes massor. Men någon gång där emellan levererade han lite skratt och leenden till mormor och mostrarna.

image

Jag hade gjort mig till, med läppstift och parfym och allt. Det var tur att jag kunde trumfa med att det var jag som hade de där brösten, för Wollmar kände knappt igen mig och verkade nästan rädd för mig innan vi gick hemifrån. stackarn…
(Eller så betyder det bara att jag blivit hemma-mamma-slapp och skrotar runt hela ofixad hela tiden…)

Tyvärr har jag ingen bild på Joseph från dagen, men han är snygg och nyklippt och allt. Men hans snygga bröd fångade jag på bild…
image

Vi kom hem med tre kassar med kläder, åkpåsar, overaller och grejer till Wollmar. Från ena systern fick vi låna en ny kasse med storlek 62-68 och en massa vintergrejer. Till henne kunde vi också lämna tillbaks alla 50-56-kläder som vi lånat. Från den andra systern fick vi låna en slags overallgrej som man kan ha utanpå bärsjalen/bärselen när det är kallt ute. Hennes alla kläder i nuvarande storlek (62) har vi redan fått.

image

Vi har sån himla “tur” med att få låna/ärva allt såhär. Tack och åter tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *