Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » I den lilla småbarnslivsbubblan

I den lilla småbarnslivsbubblan

Fortfarande inget bajs, men Wollmar verkar vara mer tillfreds idag i alla fall.Han är inne på sin fjärde dag nu. Undrar om han tänker slå sitt rekord?

Strax ska vi iväg till kyrkan. Hoppas inte det kommer när vi är där, det är ändå skönast om bajsblöjsbytandet får göras hemma när det gäller fleradagarslass.

Efter att ha haft några riktigt bra nätter så var natten fylld av många, många amningstillfällen. För någon natt sedan sov han faktiskt fyra timmar i sträck mellan två amningar, underbart! Men i natt var det så pass ofta att jag drömde att det var två olika bebisar jag ammade, Wollmar och ett kinesiskt barn. Jag tänkte att det liksom inte gjorde något att jag ammade så ofta, för det var ju liksom inte Wollmar varje gång. Heh.

Kroppsvätskor

Det är ändå en lite awkard känsla när sonen spyr upp mjölken han precis åt från mig, över en kompis hela skjorta.
Det är liksom en kroppsvätska jag producerat, som varit nere i sonens mage och vänt, och som blandats med hans magvätska. Som sedan kaskadsprutas över vännens kläder.

Jag känner mig liksom lite skyldig, själv. Även om jag inte på något sätt kunnat förhindra det. Även om jag förvarande och lämnade över sonen tillsammans med en handduk.

Så är det fortfarande mjölk som kommit från mig, som nu luktar surt på vännens skjorta.

Jag kan knappast förklara hur gärna jag vill att det här kräkandet ska ta slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *