Vardag

Glädjen

Glädjen över det ansträngda brummandet, det röda ansiktet, den nyfyllda blöjan… Perspektiven i livet har förändrats drastiskt på 12 veckor.

Söte-Wollmar är 12 veckor idag och det finns ingen i världen som är så fin som han!

image

Måndagar går vi på öppna förskolan i Högalid och sedan promenerar vi längs Årstaviken efteråt – jag och Wollmar, Jessica och Julius och Johanna och Elton.
Det är en mysig grej som blivit en vana. Sångstunden på öppna förskolan är verkligen bra, den kan jag rekommendera. Men det är väldigt mycket folk, så känner man ingen är det nog också svårt att lära känna folk… Om ni fattar vad jag menar.

Imorgon ska jag och Wollmar åka ut till Tullinge och hälsa på min farmor. Wollmar har inte träffat henne än, så det ska bli roligt!
Det är också lite roligt att åka ut till Tullinge, det är där jag växte upp. Jag känner nästan ingen som bor kvar i Tullinge, så det är väldigt sällan jag är där. Men det är lite småspännande att se hur centrumet förändras och när de bygger om och förändrar min gamla skola och så. Jag kommer nog aldrig vilja flytta tillbaks, men det är en trivsam förort, absolut.

Idag har jag också börjat med ett roligt pysselprojekt! Det känns fantastiskt att få vara lite kreativ och skapande, även om det blir med täta avbrott…Jag kommer visa upp resultatet så småningom, när det är färdigt.

Just nu sitter jag med en god kopp lankesiskt te och har ätit macka och ska sätta tänderna i en god fruktsallad.
Trevlig måndagkväll, vänner!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *