Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » En solig höstdag

En solig höstdag

Det har ÄNTLIGEN varit lite fint väder! Jag och Wollmar har varit ute mycket idag. Först vår morgonpromenad, sedan promenaden till och från farmor och sedan en lite promenad med min mamma som jobbar i Tullinge.
Jag har fått njuta av solen, alla färgerna, vackra Årstaviken OCH Tullingesjön -allt på en och samma dag!

Det har varit en innehållsrik och mysig dag, men inte egentligen så mycket som är värt att berätta.

Imorgon ska jag träffa min mamma-grupp från BVC. Jag missade ju första träffen eftersom vi var på Öckerö då. Sedan dess har det inte varit någon träff. Jag fick höra en tjej jag känner, som råkar gå i samma mammagrupp, att de träffas varje onsdag och promenerar. Så imorgon tänkte jag hänga på! Nästa formella träff på BVC är först nästa vecka. Det ska bli kul att träffa dem!

Imorgon tänkte jag också gå på spinning för första gången sedan Wollmar föddes. Jag gick ju på spinning tom graviditetsvecka 36, men då tog jag ju inte direkt i för kung och fosterland. Så det var verkligen lääänge sen jag hade riktigt hård konditionsträning. Om jag ska ta ut mig riktigt, riktigt så måste jag nästan ha någon som skriker på mig. Och då är spinning riktigt bra! Jag har svårt att piska på mig själv tillräckligt hårt om jag är ute och springer, så spinning är hittills min bästa konditionsträningsform. Jag ser fram emot det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *