Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Spinningdebut

Spinningdebut

Hörrni, den här dagen har varit sjukt intensiv.
Först tvättstugan imorse, fyra maskiner tvättade. Hej hopp vad mycket tvätt en bebis kan åstadkomma! Mellan varven försökte jag leka med Wollmar.

Sedan en två timmarspromenad med “min mamma-grupp”. Det var trevligt, och lite konstigt, att träffa dem. Det kändes som att de redan hunnit bli en sammansvetsad grupp, de träffas ju varje vecka sedan en månad tillbaks. Vi får se hur det utveckla sig, kontakten med dem. Men de var trevliga, absolut!

Sen gick vi hem och åt, jag och Wollmar. (Det är för övrigt en blodsockerkänslig Mias största bekymmer med föräldraskapet – det finns alltid någon som behöver äta innan jag får mat… bekymmersamt…).

Efter det lekte vi lite och pratade innan vi gick och hämtade ut ett paket på posten. Ett pysselprojektsrelaterat paket.
Sedan satt jag på golvet och pysslade hela eftermiddagen med Wollmar framför mig i babysittern. Jag försökte roa och konversera honom samtidigt som jag fick göra mitt, det gick sådär.

När Joseph kom hem hann vi i princip bara säga hej och puss, då stack jag iväg till gymmet på post-graviditets-spinning-premiär. Efter fem minuter förjade jag kolla på klockan för att se hur mycket tid det var kvar på passet. DET VAR SÅ SJUKT JOBBIGT! Men kul! Underbara känsla, att få vara svettig och trött och lycklig efter ett träningspass. Styrketräning och löpning ger inte riktigt samma känsla för mig.

När jag kom hem låg Wollmar och sov och Joseph satt och spelade TV-spel, och inte hade de behövt mjölken jag pumpat ut….

Sen har jag fått äta nybakt surdegsmacka och pysslat lite till.

BRA DAG!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *