Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Mästare på tetris och stök

Mästare på tetris och stök

Jag är eventuellt bäst i världen på barnvagnstetris. Jag lyckades ta mig hem med tre jättepaket blöjor och ett 5-kilospaket med vetemjöl.

Tack vare amningsrummet kom jag också hem med en nöjd och glad bebis som kunde titta på medan jag i lugn och ro stökade undan alla blöjor.
Men sen gick det bara utför.

Jag lyckades få en ENORM reva i vetemjölspåsen. Och Wollmar tappade tålamodet med att ligga och titta på medan jag fixade och donade med annat.

Det är helt sjukt, men en femkilosvetemjölspåse måste vara en helt fantastisk designingenjörs påfund. Det finns ingen annan stans som man kan förvara 5 kilo vetemjöl utan att det tar sjukt mycket plats. Istället för att ha EN påse har jag nu två stora plastbunkar med lock och en jättestor plastpåse dessutom. Och ett tunt lager vetemjölpudrat över hela mig och hela köket.

Suck. Har man inte saker att göra, så kan man alltid skapa sig lite själv…

Någon annan som ger mig saker att göra är ::: taDA:::: Wollmar!
Igår, IGÅR!, tvättade jag hans overall. Idag kräktes han ner den så att det var kräks ändå ner till knäna. KNÄNA! Dessutom var hela bodyn och byxorna kräksiga. Allvarligt talat, det är skitjobbigt.

Imorse räknade jag att vi hade 5 sådana där små kräkshanddukar liggandes lite varstans i vardagsrummet. Och då hade jag ju just tvättat, vilket innebar att jag redan tagit bort alla och tvättat dem. Men på bara ett halv dygn så kommer de fram igen.

Jag själv har fått ordning på amningsläckaget och har inge besvär mjölkspill på det sättet längre. Men kräkandet är liksom sju resor värre.

Jaja, Nog beklagat. Dags att byta en bajsblöjda (hurra?!) och städa upp här litegrann…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *