Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Vakenrekord

Vakenrekord

Idag har vi varit på Julius dop i Högalidskyrkan. Så himla fint! En jättevacker dopgudstjänst och en sååå trevlig fest efteråt.
En supermysig dag med släkten! Julius, snart 5 månader, är ju barn till min kusin.

Wollmar vaknade klockan halv åtta imorse och lekte intensivt på morgonen och sov därefter mellan 11 och tolv ungefär. Sedan har han bara sovit under tre stycken 20-minuterspauser under hela dagen och somnade nu vid halv åtta. Och han har BARA varit pigg och glad hela dagen!! Helt sjukt vad vaken han har varit! Vi bara väntade på att han skulle bli övertrött och bryta ihop, men det kom aldrig.

Jag hoppas därför på en helt fantastisk natt, kanske till och med att han sover någonslags rekord? Vi får väl se. Och troligen kommer han vara dagen-efter-trött imorgon, det brukar vara så när han haft så här supervakna dagar.

Nu ska vi se på “Så mycket bättre” och ta kväll själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *