Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Nya bekantskaper

Nya bekantskaper

En vän till en vän tog kontakt genom bloggen och tog initiativet till en lunchdejt. Så jag och Wollmar har precis varit i Sickla och ätit lunch med mamma Malin och sonen Sixten, bara några dagar yngre än Wollmar.

Det var en mysig lunchdejt och en trevlig ny bekantskap! Tack för det!

Wollmar fortsätter att vara lite sådär upp och ner.Vi ha ju tidigare kunnat skryta med att ha en väldigt o-gråtig son. Sedan i måndags har han flera längre gråtperioder varje dag, Öroninflammation, nej. Tänder? Eventuellt, men inget som känns än i alla fall. Utvecklingsfas? Kanske.

Gråten beror inte på hunger eller obytta blöjor, och efter att vid ett tillfälle ha testat med alvedon så kan smärta uteslutas också. Han verkar bara vara känslig och vilja vara nära. Han vill bli buren, vyssjad eller kramad. Vilket i sig inte är några orimliga krav. Men, “det var bättre förr”, eller så. Det kom ju så plötsligt, i måndags blev han helt enkelt bara ledsen. Och gråten har varit nära till hands sedan dess. Det är roligare med en glad bebis, helt enkelt.

Senare i eftermiddag ska vi ut till Alby och hälsa på min äldsta syster med familj. Det ska bli mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *