Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Första febern

Första febern

Wollmar fick första vaccinet igår. Jag var ju inte hemma på kvällen, men Joseph tyckte att han var lite gnällig, men inte mer än det.
Jag märkte i natt att han inte vaknade och ville amma lika ofta, och vid första anblick känns ju det som en positiv sak. Men vid femtiden när jag tog honom till mig kände jag att han var skållhet.

38,2 hade stackaren.

Sen fick han en alvedonsupp, vi sov i några timmar till  och nu ligger han och äter på sina händer och snackar här på filten bredvid mig. Om något kanske han är lite mer sparsam med det yvigaste rörelserna, men pigg verkar han ändå.

Stackars, stackars.

Och dagens observation: 38,2 är en temperatur som känns om man har.
Kan vara bra att minnas den dagen Wollmar försöker maska och säga att han har feber, men egentligen bara har hållit termometern mot närmsta element eller glödlampa…. (eller var det bara jag som gjorde sånt när jag va liten?).

3 kommentarer till “Första febern”

  1. Sixten fick sitt vaccin igår också! Även han fick feber men i övrigt bra – de känns så ynkligt när den lilla kroppen är så varm. Skönt att de inte håller i så länge iaf!

    1. Har det gått över för Sixten? Jag ska kolla tempen på Wollmar vid 12 typ när alvedonen säkert gått ur kroppen för att se om det är någon feber fortfarande… Ja, det är så skönt att veta vad det är och att det inte är farligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *