Dreggelpelle

Dreggelpelle och jag har haft sällskap av Aylin idag. Jag behövde fixa lite med mitt pysselprojekt och fick hjälp att underhålla Wollmar medan jag fick gjort det sista. Vi hann även med en promenad, en lunch och en tepaus.

Nu väntar jag på att Joseph ska komma hem och vi ska få besök från göteborg över på en fika.Så jag kokar kaffe (ner i termosen den här gången, suck…) och funderar över om jag ska duka med kaffekoppar eller temuggar.

Och ikväll ska vi iväg och träffa hemgruppen från kyrkan, i Årsta den här gången.

Alltså. Dreggelpelle, oh yes. Wollmar har dregglat ner en hel body idag. Och ni skulle bara veta med vilken kraft han vill gnaga på ens knogar när han kommer åt! Inte för att det syns än, men det bara måste vara tänder på gång snart!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *