Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Smärtsensation

Smärtsensation

Under graviditetens andra hälft fick jag väldigt ont längs revbensbågen framtill mot bröstbenet. Jag undrade länge vad det var. Inklämda inre organ? Ont i själva revbenen? Tillslut förstod jag att det var en ytlig, hudsmärta. Jag tror själv att det var en nerv som blivit så pass sträckt av tjock-magen att den skadats och börjat smärtsignalera hejvilt.

Det har varit ganska bra att tag, men nu har det börjat igen. När jag ligger och ammar Wollmar har han nu förtiden en vana av att ligga och liksom pilla på min mage. Han börjar bli ganska förtjust i att pilla in ett finger eller en tå i min navel.

Hans naglar växer som ogräs och blir obeskriiiiiiivligt vassa titt som tätt. Jag nyupptäckte mitt smärtande mag-område efter att Wollmar en morgon hade legat och pillat med sina vassa naglar fram och tillbaka just där.

Det gör så konstigt, vasst och skärande ont! Jag tror att nerven har börjat försöka läka igen och att smärtorna därför aktualiserats igen. Det är ingen jättestor grej alltså, men en märklig påminnelse om vad inombords-Biggie och utombords-Wollmar har gemensamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *