99 problem men natting är inte ett..

Vi har nog världens mest lättnattade bebis. Han åt vid 6-tiden, lekte och pratade med mig till halv sju, somnade i min famn och sov till sju. Sen kom Joseph hem från gymmet och tog honom för att tvätta, byta och ta på pjamas.
När han var klar fick Wollmar hicka och blev därefter ledsen och grät.

Vi la honom i sängen, gav honom snutte och napp och började med vår vanliga nattningsrutin. Och vips så blev han tyst och gosade in sig i snutten.

Vi sa godnatt och gick ut. Jag är inte helt bekväm med att han sover djupt med huvudet begravet i snuttisen, så jag har varit och kollat till honom två gånger. Han sover fortfarande inte, men accepterar utan problem att ligga där och liksom vänta in sömnen.

Så. Himla. Skönt.

Nätterna har vart bättre det senaste nu också (kanske var det förkylning+vaccin som ställde till det förut?). Nu äter han vid 10-tiden och sedan vid 1 och 5. Visst, jag hade gärna varit utan 1-amningen, men det kommer förhoppningsvis.

Jag tänker mig att vi kommer försöka flytta honom till eget rum innan jag ska börja jobba i december. Jag ska alltså börja jobba en dag i veckan från och med mitten av december och Joseph ska få börja vara lite föräldraledig han med. Jag tvekar lite inför flytten till eget rum, men tror att vi alla kommer sova bättre faktiskt. Men som sagt, vi väntar lite till.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *