Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Mormorshelg

Mormorshelg

I helgen ska Joseph på Farmaceutförbundets fullmäktige. Det börjar redan imorgon och håller på även på lördag. Han kommer visserligen komma hem och sova, men är annars väldigt mycket inte hemma. Jag och Wollmar kommer därför att spendera fredagskvällen, natten och lördagen hos min mamma.

Och Joseph ska bara jobba halvdag imorgon, eftersom fullmäktige håller på hela eftermiddagen och halva kvällen. Och den halvdagen ska han jobba hemma! Han planerar att gå upp lika tidigt som när han går till jobbet annars, för att försöka jobba så mycket som möjligt innan vi vaknar. Så förhoppningsvis får vi någon mysig timme tillsammans imorgon på förmiddagen i alla fall.

Jag ser väldigt mycket fram emot att jag och Wollmar ska sova hos min mamma. Wollmar har ju träffat min mamma ganska mycket, men bara ganska korta stunder då och då. Det ska bli grymt mysigt att få hänga med henne under lite längre tid!

Så i helgen blir det väldigt lite tid med lilla familjen som i mamma-pappa-barn, men mycket tid för mormor, mamma, barn. Och det är också bra, som omväxling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *