Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Sicken begååååvning!

Sicken begååååvning!

image

image

Wollmar har fått presenter! Världens mest “begåvade” barn är vad han är! Från Kerstin i vår hemgrupp fick han två fina ekorrar. Hon samlar på ekorrar och gav alltså Wollmar två av dem – en liten mjukisekorre och en Duplo-ekorr-skallra! Wollmar älskar skallran! Den är röd, greppvänlig och låter! Hurra!

Av min kusin Jessica (Julius mamma) fick Wollmar en hundryggsäck. Hon hade med sig den som en överraskning på sopplunchen igår. Det är alltså en supersöt stickad hund som har en ryggsäck på sig. Men ryggsäcken har också stor axelband – så att Wollmar kan ha både hund och ryggsäck på sig. Supergulligt ju! Men det dröjer nog ett litet tag innan Wollmar kan ha ryggsäck.

Men som Jenny brukar säga – bebisliv går på snabbspolning. Förr än vi anar så har han den där ryggan när han ska och sova över hos mormor för första gången!

2 kommentarer till “Sicken begååååvning!”

  1. Hehe nä men det som irriterade mig mest var nog hur otroligt långsamma de var. Tiden tog slut för längesen men de trodde typ att de bodde där o verkade inte förstå att det kommer en ny patient direkt efteråt och att man även behöver dokumentera. Jag vet inte om det är jag som gjort fel varje gång, klätt på barnen och tackat för mig, istället för att dra storyn om sommarstugan på landet o hela köret. Många upplevde jag lite sega sådär. O sen tycker jag att vis grundinfo kan man söka sig till själv. Men den åsikten får jag nog vara tyst om. Heh vad jag låter empatisk.

    1. okej, jag håller helt med. Vi har som längst varit på BVC i typ 15 minuter, och det var vaccinations-tillfället. Dessutom finns det ju aldrig några enkla svar, va man än frågar om. Sådär ruskigt mycket medicinsk forskning på barn har ju inte gjorts, allt grundas ju typ på beprövad erfarenhet…. equals: gör så som du tror är bäst själv så blir allt bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *