Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tackkort bebispresenter

Tackkort bebispresenter

image

Nu är det dags att avslöja vad det var för pysselprojekt jag hade för mig för några veckor sedan! Jag gjorde tackkort till alla som uppvaktade oss och Wollmar efter förlossningen! Tackkort för  bebispresenter. Nästan alla korten är utlämnade nu, så nu vill jag visa!

Första steget var att jag gick igenom i minnet allt vad vi och Wollmar fått i present. Sedan började jag rita av alla dessa grejer, och en del andra bebisrelaterade småsaker som nappar, flaskor, nallebjörnar etc.

Andra steget var att klippa ut alla småprylarna och klistra upp dem på wellpapp. (Till det här slaktade jag en blöjkartong, passande va?) Hela kartongen var för tjock, tyckte jag, så jag liksom skalade av wellpappen så att det bara var ett lager. (Om ni studerar en bit wellpapp noga så fattar ni vad jag menar).

image

När alla presenterna och det ritade var klistrat och utskuret från wellpappen började jag rita på korten. Idén var ett klädsträck med bebisprylar på tork, och däribland den grejen som vi fått i present. Därför behövde varje kort bli unikt, så det var lite pilligt. Jag ritade alltså ett klädsträck med grejer på, och använde dubbelhäftande tejp för att få presenten att stå ut. Det funkade bra på alla grejer som var mjuka – bodys, filtar, mjukisdjur. Jag tycker också att det blev lite märkligt när jag hängde upp termos och pipmugg på tork, men äh, det fick va.

image

Sedan var det bara att klistra på och skriva “TACK!” i kortet och sätta in ett foto på Wollmar med fotohörn och skriva en hälsning. Eller bara och bara. Det blev 50-kort allt som allt, så det var en del att göra.

image

image

image

Till personalen på förlossningen och BB gjorde jag speciella kort. Här med en patientskjorta, SÖS-handduk, måttband och sånt.

image

Jag måste också säga det här: Jag har verkligen försökt att komma ihåg alla och skicka kort till alla. Jag hoppas inneligt att vi inte glömde bort någon och att vi gör någon grymt ledsen. I så fall ber vi så hemskt mycket om ursäkt!!

Jag vill också tillägga att jag tog mig friheten att klistra på nallebjörnar och annat på vissa, utöver det som vi faktiskt fick, mest för kortens snygghets skull. Och på en del kort rymdes inte heller allt vi fick. Bara så ni vet, jag har använt mig av en viss konstnärlig frihet.

2 kommentarer till “Tackkort bebispresenter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *